Bestilling av VOC klubbtøy

Klubbtøyet kan nå bestilles gjennom nettbutikken. Vi har fått en sponsoravtale med Scan Trade /Fibra som gjør at tøyet blir rimeligere enn tidligere. I tillegg så sponser klubben 20% for å få medlemmene til å sykle i denne drakten.

Nytt av året er at nye medlemmer får et tilbud om kjøp av draktsett til redusert pris, og halv pris på medlemskapet inneværende år. De får også sponset sykkelbriller av Scan Trade. Dette gjelder bare nye medlemmer.

Bestillingsfrist er 07. april. Det forutsettes en bestilling av minimum 5 stk av hvert del i sortimentet for å sette bestillingen i produksjon. Dette har med avtalen vi har gjort med Fibra. https://voc.klubb.no/klubbkolleksjon

Kontaktinformasjon

Vennesla og Omegn Cykleklubb
Postboks 166
4703 Vennesla
E post: post@vennesla-ock.no

BLI MEDLEM