Lavterskel tilbud til våre medlemmer

John Arne Ljosland og Svein Erik Slåen er primus motor for gruppa. Dette er et tilbud for de som ønsker å begynne med sykling, eller for de som har drevet med sykling tidligere. Hovedfokus for gruppa, er trim og trivsel. Alle kan stille med den sykkelen de har. Med andre ord: offroad, elsykkel, hybrid eller racer. Det blir startet med relativt enkle/korte turer slik at det er ei løype alle kan mestre. I dagens korona situasjonen så kan man sykle i grupper med 10 stk. Skulle det møte flere, så deler vi bare opp i flere grupper som må holde god avstand.
Treningene vil være tirsdag og torsdag kl 1730 fra parkeringsplassen ved treningssenteret. Håper det er noen som kan børste støvet av sykkelen og møte til tirsdag

Kontaktinformasjon

Vennesla og Omegn Cykleklubb
Postboks 166
4703 Vennesla
E post: post@vennesla-ock.no

BLI MEDLEM